Повідомлення про розроблений проект інвестиційної програми КП "ВТВК" на 2023 рік (теплопостачання)

Повідомлення про розроблення проєкту інвестиційної програми Комунальним підприємством "Вараштепловодоканал" ВМР на 2023 рік.

Відповідно до Наказу Міністерства розвитку громад та територій України від 19.08.2020 року №191 "Про затвердження порядків розроблення, погодження та затвердження інвестиційних програм суб’єктів господарювання у сферах теплопостачання, централізованого водопостачання та водовідведення", комунальне підприємство "Вараштепловодоканал" подає на погодження виконавчому комітету Вараської міської ради розроблений проект інвестиційної програми по теплопостачанню на 2023 рік.

Метою розроблення інвестиційної програми КП "ВТВК" є підвищення ефективності виробництва, забезпечення обліку природних ресурсів, підвищення якості надання послуг.

Заходи, що включені до інвестиційної програми КП "ВТВК" на 2023 рік:

Теплопостачання:

1.Технічне переоснащення надземної теплової мережі (заміна теплової ізоляції).

Ці заходи планується реалізувати за рахунок амортизаційних відрахувань. Підприємство не планує залучати позичкові та бюджетні кошти. Загальний обсяг інвестицій по теплопостачанню – 549,17 тис.грн.

Зауваження та пропозиції приймаються протягом 14 днів з моменту публікації за адресою: 34400 м.Вараш, майдан Незалежності 2, e-mail: kuzn_mkp@ukr.net (із зазначенням у темі листа "зауваження та пропозиції до інвестиційної програми"). Тел.приймальні КП "ВТВК" ВМР (03636) 2-38-65.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!