Інформація про намір зміни тарифів на послугу з поводження з побутовими відходами

На виконання пункту 2 розділу II Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/товарів на комунальні послуги з обгрунтуванням такої необхідності, затвердженого Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018р. №130 КП "Вараштепловодоканал" ВМР, інформує споживачів м.Вараш про намір здійснити зміну діючого тарифу на послугу з поводження з побутовими відходами (вивезення та захоронення твердих побутових відходів).

Розрахунок планового тарифу на послуги з поводження з побутовими відходами здійснено відповідно до Закону України "Про житлово-комунальні послуги", постанови Кабінету Міністрів України від 26.07.2006 р №1010 "Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами" (зі змінами) та згідно норм розроблених державним підприємством "Науково-дослідним та конструкторсько-технологічним інститутом міського господарства", які затверджені рішенням Виконавчого комітету Вараської міської ради від 25.11.2021р №387 "Про затвердження норм надання послуг з вивезення побутових відходів для Вараської міської територіальної громади на 2021-2025роки".

На сьогоднішній день діють тарифи з послуги з поводження з побутовими відходами (вивезення та захоронення твердих побутових відходів) м. Вараш, які були встановлені рішенням від 22.02.2022р. №61-РВ-22 "Про встановлення тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами (вивезення ТПВ та захоронення ТПВ) для КП "ВТВК" ВМР.

В результаті зміни у ціновій ситуації на ринку, зростання вартості матеріалів та паливо-мастильних матеріалів, оплати праці, що мають постійний характер та не залежать від господарської діяльності підприємства, планові витрати підприємства на послуги з поводження з побутовими відходами (вивезення ТПВ та захоронення ТПВ) для КП "ВТВК" ВМР становлять:

  • послуга з поводження з побутовими відходами (вивезення ТПВ) м.Вараш становить 291,06 грн/м3 (з ПДВ).
  • послуга з поводження з побутовими відходами (захоронення ТПВ) м.Вараш становить 60,60 грн/м3 (з ПДВ).

структура 2023р.захоронення page 0001

структура 2023р.вивезення page 0001

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб приймаються в термін до 29.12.2022 року в письмовій формі або на електронну адресу підприємства kuzn_mkp@ukr.net