Оновлено телефони "гарячих ліній" ГУ ДПС у Рівненській області

В Головному управлінні ДПС у Рівненській області повідомляють платників податків, що для отримання консультацій працюють оновлені телефони "гарячих ліній".

Нагадаємо, що задля якісної та оперативної комунікації з бізнес-спільнотою і громадськістю працює Комунікаційна податкова платформа. Тож, якщо у вас є питання стосовно податкового та іншого законодавства, контроль за виконанням якого покладено на органи ДПС, які потребують оперативного вирішення, а також пропозиції щодо необхідності проведення певних заходів за визначеною тематикою, надішліть звернення на електронну скриньку rv.ikc@tax.gov.ua. За вашим бажанням подальша комунікація відбуватиметься в режимі онлайн чи офлайн.

Також на постійній основі за номером телефону 0-800-501-007 на зв’язку з бізнес-спільнотою – інформаційно-довідковий департамент ДПС України (безкоштовно зі стаціонарних телефонів). Громадяни, які перебувають за межами України можуть зателефонувати за номером телефону +380 44 454 16 13 (зі стаціонарного або мобільного телефону).

Звертаємо увагу, що незалежно від місця обліку платника податків він має право отримати відповідні адміністративні послуга або інші функції сервісного обслуговування. Адреси Центрів обслуговування платників податків ГУ ДПС у Рівненській області.

Поряд із цим зауважимо, що платники податків, як юридичні, так і фізичні особи, можуть скористатися електронними сервісами ДПС, які значно спрощують спілкування з податковою службою та економлять час, адже ними можна користуватись цілодобово, як із персональних комп’ютерів, так і зі смартпристроїв.

За інформацією відділу інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Рівненській області

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!