Вдалий старт важкоатлетів

24-29 березня 2019 року в м.Коломия Івано-Франківської області відбувся чемпіонат України з важкої атлетики серед юніорів та юніорок до 20 років.

Збірну Рівненської області на даних змаганнях представляли 7 спортсменів: три юніорки та чотири юніори. До складу збірної входили і наші атлети - вихованці КДЮСШ ВП РАЕС Байкалова Анна та Шишка Михайло. Цей старт можна впевнено вважати вдалим. Незважаючи на те, що Ані не повних 15 років вона впевнено виступала та підняла свої кращі 43 кілограми в ривку та 56 кілограми в поштовху, сума двоборства 99 кілограмів у ваговій категорії до 45 кілограмів (власна вага 43,7 кг.) це є четвертий результат і завойованих 45 очок вкрай необхідних в залік збірної області. В поштовху ми піднялися на 2-гу сходинку п’єдесталу юніорського чемпіонату України, за підсумками командної боротьби збірна Рівненщини завоювала бронзову нагороду.

В змаганнях юніорів Вараш представляв Шишка Михайло.

Михайло виступав у ваговій категорії до 73 кілограм підняв у ривку 118 кілограм та в поштову 142 кілограми, сума двоборства 260 кілограм, що відповідає нормативу Майстра Спорту України. Щиро вітаємо Михайла та його тренера Шинкара Руслана з виконанням нормативу МС України та бажаємо не зупинятися на досягнутому. З цим результатом Михайло посів сьоме місце в даній ваговій категорії, в якій приймало участь 23 атлети та завдяки старанням наших хлопців в командному заліку Рівненщина опинилась на сьомому місці серед 20-ти областей України.

Наступний старт Вараських важкоатлетів відбудеться 9-14 квітня 2019 року в місті Славутич ( Київська обл.) на Всеукраїнському турнірі "Пам’яті Героїв Чорнобиля", юнаки до 17 років та чемпіонаті України серед юнаків та дівчат до 13 років.

Тренують спортсменів до змагань бригада тренерів відділення важкої атлетики та пауерліфтингу КДЮСШ ВП РАЕС : Якубишин Сергій, Шинкар Руслана, Луканіна Мирослава.   

МС України, старший тренер

відділення важкої атлетики

Якубишин Сергій