• Головна
  • Новини
  • Урочисті проводи призовників до лав Збройних Сил України

Урочисті проводи призовників до лав Збройних Сил України

4 квітня у великій залі виконавчого комітету Вараської міської ради відбулися урочисті проводи призовників весняного призову 2019 року на строкову службу до лав Збройних Сил України.

 Цього теплого весняного дня щоб провести хлопців в залі зібралися батьки, родичі, численні друзітих, хто виконуватиме почесний обов’язок перед державою і поповнить ряди захисників нашої Вітчизни.

Із напутніми словами військовий комісар, майор Ярослав Кузло звернувся до призовників зазначивши, що військова служба є почесним обов’язком кожного громадянина і висловив свої переконання, що перебування в армії надасть їм впевненості, мужності та підвищення фізичного стану.

Призовники отримали пам’ятні подарунки від міської влади, які згодяться хлопцям на службі та разом з гостями заходу скуштували смачний коровай.

До всіх побажань, які в цей урочистий день надійшли на адресу призовників, приєдналися учасники ансамблю «Серпанок» Будинку дитячої та юнацької творчості, керівник та незамінна ведуча Світлана Тиндик, театру студії танцю «Грааль», керівник Юлія Лакизюк-Крупіч, які подарували присутнім чудові пісні та запальні танці.