У Вараші відбувся юнацький збір «Заграва»

10 квітня 2019 року на стадіоні ЗНЗ №2 відділом у справах сім’ї молоді та спорту спільно з управлінням освіти виконавчого комітету Вараської міської ради проведено міський юнацький збір «Заграва». 

Метою заходу було виховання і розвиток національно-патріотичних почуттів учнівської молоді, залучення дітей до систематичних занять фізичною культурою та спортом, підвищення мотивації до фізкультурно-оздоровчих занять, популяризація здорового способу життя та оволодіння первинними навичками майбутніх захисників Вітчизни.

У заході взяли участь команди ЗНЗ №1,2,3,4,5, гімназії, ПТУ ВП «РАЕС» та Заболотівської ЗОШ в складі учнів 10-11-х класів на чолі з вчителями з предмету «Захист Вітчизни».

З нагоди відкриття змагань всі учасники та присутні виконали Гімн України, після цього учасників привітав заступник начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Вараської міської ради, голова комітету фізичної культури та спорту Анатолій Шкабура і побажав усім командам проявити силу духу та волю до перемоги.

Програма змагань відбулась у 8 етапів, де команди доводили свою влучність, силу, витривалість у різноманітних видах спорту, таких як: проходження команд строєм, проходження команд строєм з піснею, підтягування на перекладині, спорядження магазину, метання гранати на дальність, біг 100 м., біг 500м. та перетягування линви.

Учасники втомлені, проте задоволені по закінченню даних етапів були нагороджені в індивідуальних заліках, а саме:

- в змаганнях з підтягування на перекладині з результатом 23 рази I місце виборов Перешеєв Дмитро, учень ЗНЗ №4; з результатом 22 рази II місце розділили Речун Олександр, учень ЗНЗ №4 та Шеліханов Артем, учень ЗНЗ №3; з результатом 21 разів III місце посів Мирончук Вадим, учень ЗНЗ №2;

- в змаганнях зі спорядження магазина набоями з результатом 27,25с. перемогу здобув Матвійчук Андрій, учень ЗНЗ №3; з результатом 27,49с. II місце посів Вихрик Данило, учень ЗНЗ №3; з результатом 29,84с. III місце - Мороз Богдан, учень ЗНЗ №1;

- в змаганнях з метання гранати на дальність з результатом 58,5м. переміг Шабета Станіслав, учень ЗНЗ №4; з результатом 58м. II місце – Лопатін Максим, учень ЗНЗ №3; з результатом 57м. III місце – Савонік Андрій, учень ПТУ ВП РАЕС;

- в змаганнях з бігу на 100м. з результатом 11,86с. перемогу святкував Москалик Роман, учень ЗНЗ №4; з результатом 12,02с. II місце – Нікітчук Назарій, учень ЗНЗ №1; з результатом 12,38с. III місце – Шкіндер Андрій, учень ПТУ ВП РАЕС;

- в змаганнях з бігу на 500м. з результатом 1,19хв. переміг, Шкіндер Андрій, учень ПТУ ВП РАЕС; з результатом 1,20хв. II місце – Москалик Роман, учень ЗНЗ №4; з результатом 1,21хв. III місце – Бойко Максим, учень ЗНЗ №1.

За підсумками змагань I загальнокомандне місце розділили одразу 2 команди ЗНЗ №4 та ЗНЗ №3; II місце – команда ЗНЗ №1; III місце – команда ЗНЗ №2.

 

Усі команди-переможці, призери та учасники змагань нагороджені грамотами, цінними призами та солодощами від відділу у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Вараської міської ради.

Вітаємо переможців! Усім учасникам змагань бажаємо успіхів, везіння та мирного неба!

Відділ у справах сім’ї, молоді та спорту