В місті з’явився особливий дитячий майданчик

16 жовтня в Парку культури та відпочинку Вараша відбулося відкриття майданчика з спортивно-силовими тренажерами для реабілітації дітей з обмеженими фізичними можливостями, який придбано за кошти міського бюджету.

На радісну подію завітали міський голова Сергій Анощенко, помічник народного депутата України В.Мялика Ірина Базака, директор Наталія Федінчик, педагоги, діти та батьки Вараського міського центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю імені З.Матвієнко. Міський голова та начальник відділу культури та туризму виконавчого комітету Вараської міської ради О.Стояновський перерізали символічну стрічку, чим засвідчили відкриття нового майданчика.

Виступаючи перед присутніми, Сергій Анощенко подякував усім, хто долучився до гарної справи, зокрема, т.в.о. директора КЗ «Парк культури та відпочинку» Валентині Карпенко та його працівникам: за доброту та бажання покращити дозвілля мешканців міста. Також він наголосив на тому, що від сьогодні можливість провести гарно, весело та з користю час, матимуть і діти з обмеженими фізичними можливостями, які проживають в нашому місті.

Зробити свято веселішим допомогли працівники центру дозвілля, вокалісти гуртка «Серпанок» (керівник С.Тиндик) Будинку дитячої та юнацької творчості та розважальна студія «Оля-ля».

Найкращою подякою та нагородою для тих, хто приклав зусилля для того щоб в місті з’явився майданчик з спортивно-силовими тренажерами для реабілітації, стали радість в очах дітей та їхні посмішки. Вдячні діти із задоволенням займалися на спортивних снарядах.

Після відкриття майданчика відбулося частування вихованців реабілітаційного центру за сприяння підприємців міста А.Федорчука, Н.Калуш, фірми «Імбекс», «Кузнецовського хлібозаводу» та салону краси «Aurum».