Вихованці ансамблю "Пірует" знову серед кращих

19 жовтня у Києві пройшов VIII Міжнародний фестиваль-конкурс «ЗіркаФест. Моя Україна». Серед володарів Гран-прі та призових місць – вихованці зразкового художнього хореографічного ансамблю «Пірует» Будинку дитячої та юнацької творчості Вараської міської ради (керівник - Ольга Махоріна).

"Для того щоб досягти успіху в житті - недостатньо тільки вірити в себе і в свої сили. Щоб тебе помітили, крім яскравої зовнішності і фотогенічність, володіння будь-яким талантом: вміння співати, танцювати тощо. Важливо також мати можливість продемонструвати свої досягнення найбільшої кількості глядачів і фахівців в різних сферах шоу-бізнесу", - переконують організатори фестивалю на своїй офіційній інтернет-сторінці.

І не безпідставно. Адже великих зусиль вимагає розгледіти, підтримати, розвинути у дитині її здібності. А ще більшої майстерності та наполегливості потребує вміння себе презентувати.

За рішенням журі, ансамбль «Пірует» Будинку дитячої та юнацької творчості виборов:

- Гран-прі за композицію «Голубка» (номінація «Народна стилізація», 3 вікова категорія);

- І місце – «Гопак» (номінація «Народна хореографія», 3 вікова категорія);

- ІІ місце – «Полька» (номінація «Народно-сценічний танець», 2 вікова категорія).

Колектив нагороджений дипломами, пам’ятним призовим знаком, кубком, сертифікатами на знижку, медалями, подяками від організаторів фестивалю.

"Плідно пройшли минулі вихідні для вихованців зразкового художнього хореографічного ансамблю «Пірует». Вихованці ансамблю показали свою майстерність на Міжнародному фестивалі-конкурсі, який відбувся у місті Києві, Київській міській раді. Ми повернулися до рідного міста з низкою нагород та масою позитивних емоцій від виступів, нових знайомств, вражень, екскурсій", - поділилася враженнями керівник ансамблю Ольга Махоріна.

Вітаємо зразковий художній хореографічний ансамбль «Пірует» Будинку дитячої та юнацької творчості Вараської міської ради та керівника Махоріну Ольгу Павлівну з черговим визнанням майстерності та талановитості кожного.

Натхнення вам, подолання незвіданих вершин і щастя завжди йти по творчому життю до перемоги разом!