• Головна
  • Новини
  • "Учитель року-2020" об'єднав відданих своїй справі та творчих вчителів історії

"Учитель року-2020" об'єднав відданих своїй справі та творчих вчителів історії

"Учитель року- 2020" об'єднав відданих своїй справі, творчих, відкритих до нових знань вчителів історії міста Вараш та Сарненського району, які 11-12 грудня ділилися своїми надбаннями у конкурсних випробуваннях, змагаючись за почесне звання переможця.

Під час конкурсних випробувань Тетяна Микулінська (ЗОШ №1), Світлана Ващеня (ЗОШ №4), Юлія Клімкович (ЗОШ №5) та вчитель Тинненської ЗОШ Сарненського району Сергій Тимощук презентували цікаві інноваційні методи та форми роботи, психологічні прийоми, індивідуальні та групові підходи, демонстрували уроки, що дозволили розкрити їх майстерність та професійну компетентність, неповторність і педагогічний талант.

Професійні, об'єктивні та доброзичливі члени журі Марія Капранчук, Людмила Романік, Яна Горегляд, Тетяна Маслюковська, Наталія Заєць оцінювали здобутки конкурсантів, їх методичну компетентність, науковий і творчий підхід в процесі викладу матеріалу.

Нелегким був шлях до нагород, учасники пройшли серйозні професійні випробування. Боротьба була напруженою, кожен із учасників вартий перемоги. І ось довгоочікуваний момент: бурхливими аплодисментами вітають конкурсантів у затишному і світлому залі Вараської ЗОШ №3.

Міський голова Сергій Анощенко звернувся до учасників з вітальним словом та побажав нових перемог, досягнень та наснаги у виконанні почесної місії вчителя – творінні добра, навчанні та вихованні учнівської молоді.

Педагоги-конкурсанти з Вараша отримали сертифікат на виплату одного посадового окладу, усі учасники конкурсу отримали подарунки від Благодійного фонду "Наш край" Василя Яніцького.

Вітаємо молодого, творчого та перспективного педагога, переможця І туру всеукраїнського конкурсу - Тетяну Микулінську, вчителя Вараської ЗОШ №1 та бажаємо нових досягнень і здобутків!