Члени асоціації «Надія» подорожують Україною

Подорожі та екскурсії для членів асоціації захисту прав дітей з інвалідністю «Надія» — чудова можливість дізнатися багато нового і цікавого про міста країни, в якій ми живемо.

Це — спілкування з друзями в невимушеній атмосфері, це можливість для батьків впевнитись у власних силах їхніх дітей, це час для емоційного відпочинку та створення позитивного настрою. А ще, це ті події, які пізніше згадуються все життя. Тому одним із завдань, які ставить перед собою наша асоціація і є організація таких поїздок.

Дуже добре, що наші бажання розуміє та підтримує міська влада, яка вже котрий рік поспіль виділяє кошти для забезпечення таких задумів. Відділ у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету міської ради створює всі умови, щоб діти та молодь разом з батьками змогли відчути себе повноправними членами суспільства.

Сьогодні вже й не згадати де ми побували за ці роки, скільки нового та цікавого побачили. А цей рік ми завершили відвідинами міст Львова та Луцька. Вражень маса, емоції зашкалюють, а спогади ще довго перебиратимуться в пам’яті.

Чи варто продовжувати подорожувати і надалі? Напевно не потрібно і запитувати. Про це говорять очі наших дітей зі світлин. Тож ми вже вибираємо маршрути і чекаємо нових подорожей та екскурсій.

З вдячністю всім, хто нас підтримує, члени асоціації «Надія». Приєднуйтеся і подорожуйте з нами!