• Головна
  • Новини
  • Комунальні підприємства звітували про виконання фінансових планів

Комунальні підприємства звітували про виконання фінансових планів

14 квітня 2020 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Вараської міської ради під головуванням Сергія Анощенка.

На початку роботи члени виконкому заслухали інформацію про виконання фінансових планів чотирма комунальними підприємствами міста. Як з’ясувалося під час звітування, три комунальні підприємства у 2019 році спрацювали беззбитково, і лише одне, Кузнецовське міське комунальне підприємство, отримало в результаті роботи 1 мільйон 306 тисяч гривень збитку.

Як доповів директор комунального підприємства «Бюро технічної інвентаризації» міста Вараш Віктор Келлер, у 2019 році очолюване ним підприємство спрацювало беззбитково, дохід від реалізації послуг склав 882 тисячі 600 гривень.

ОЗНАЙОМИТИСЬ З ФІНАНСОВИМ ЗВІТОМ

Про виконання фінансового плану комунального підприємства «Агентство нерухомості «Перспектива» за 2019 рік поінформувала директор підприємства Наталія Стадник. Відповідно до поданої інформації, підприємство у 2019 році спрацювало беззбитково, усі показники фінансового плану було виконано. Дохід підприємства склав 336 тисяч 300 гривень.

ОЗНАЙОМИТИСЬ З ФІНАНСОВИМ ЗВІТОМ

Про виконання фінансового плану комунального підприємства «Управляюча компанія «Житлокомунсервіс»» ВМР доповіла начальник планово-економічного відділу. У 2019 році підприємство спрацювало беззбитково, фінансовий результат – прибуток у розмірі 1 мільйон 84 тисячі гривень.

ОЗНАЙОМИТИСЬ З ФІНАНСОВИМ ЗВІТОМ

Про виконання фінансового плану Кузнецовського міського комунального підприємства доповіла економіст підприємства Наталія Концевич. Фінансовий результат роботи підприємства у 2019 році - 1 мільйон 306 тисяч гривень збитку.

ОЗНАЙОМИТИСЬ З ФІНАНСОВИМ ЗВІТОМ

Також під час засідання члени виконкому:

- прийняли рішення про завершення опалювального сезону у Вараші 22 квітня, у Заболотті - 12 травня 2020 року;

- встановили ліміти споживання теплової і електричної енергії, води бюджетними установами;

- у зв’язку з кадровими змінами, внесли зміни до складу опікунської ради з питань забезпечення прав та інтересів повнолітніх осіб, які потребують опіки та піклування й конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування в місті Вараш;

- прийняли рішення про підготовку та проведення конкурсу на надання послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Вараської міської об’єднаної територіальної громади;

- затвердили заходи з підготовки господарського комплексу Вараської міської об’єднаної територіальної громади до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 року;

- надали дозвіл комунальному підприємству «Агенство нерухомості «Перспектива»» на розміщення об’єктів зовнішньої реклами в місті Вараш.

На завершення засідання членами виконавчого комітету було опрацьовано ряд питань, що стосувалися врегулювання житлових прав та інтересів мешканців громади.