Благодійна акція

Щороку 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та надії. Адже саме в дітях дорослі бачать здійснення своїх мрій і сподівань, прагнуть того, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

Напередодні свята колектив Вараської міської філії Рівненського обласного центру зайнятості долучився до благодійної акції «Допомога дітям – сиротам».

Так, 28 травня 2020 року фахівцями із соціальної роботи Вараського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з працівниками служби зайнятості було здійснено візит у сім’ю, де виховуються двоє малолітніх дітей, які залишились без батьківського піклування. Їм подарували солодощі, подарунки та канцелярське приладдя, побажали добра, тепла, здоров’я, натхнення та щасливого майбутнього.

Діти – це безмежна ще не зіпсована щирість і відвертість. Їх майбутнє залежить від нас. Наше майбутнє залежить від них. Діти – це ангели. Вони не повинні страждати від того, що хтось вважає їх чужими. Вони повинні жити в світі, який не знає, що таке жорстокість, біль та насильство. Давайте створимо для них такий світ разом!

Ці дні ще раз нагадують кожному, що турбота про дітей, захист їхніх прав – один з найголовніших наших обов'язків. Зігріймо теплом і любов'ю, увагою і ласкою кожне дитяче серце!

Діти — майбутнє кожної держави!