Готують до відкриття спортивний майданчик

Тема спорту в нашому молодому місті є вкрай актуальною, тож у Вараші завжди значна увага приділялася розвитку фізичної культури і спорту.

На початок нового навчального року спортивна інфраструктура загальноосвітньої школи №2 матиме у своєму активі новий мультипрофільний спортивний майданчик площею 1026 м.кв., для занять різними видами спорту (баскетбол, волейбол, гандбол, міні-футбол тощо). Згадані площадки мають спеціальне покриття, розмітку для різних ігрових видів спорту та необхідне обладнання, що відповідає правилам проведення змагань.

«Піклування про власне тіло та здоров’я, пропаганда здорового способу життя, прагнення до спортивних вершин – все це пріоритетний вибір сучасної молоді. Саме тому ми працюємо над тим, аби як діти, так і дорослі мешканці громади, мали можливість якомога більше часу приділяти своєму здоров’ю та заняттям спортом», - зазначив міський голова Сергій АНОЩЕНКО.

Якісне покращення спортивної інфраструктури міста стало можливим завдяки бюджетній програмі (на умовах співфінансування з державного та місцевих бюджетів) загальною вартістю 2 115 998 тис. гривень.