• Головна
  • Новини
  • Опалювальний сезон у Вараші може розпочатися вже наступного тижня

Опалювальний сезон у Вараші може розпочатися вже наступного тижня

У зв’язку з несприятливими погодними умовами, враховуючи звернення управління освіти щодо зниження температури повітря в приміщеннях закладів дошкільної освіти нижче санітарних норм, беручи до уваги тривалі перехідні умови від теплого до холодного періоду року та значні коливання температури зовнішнього повітря протягом доби, опалювальний сезон у Вараші може розпочатися вже наступного тижня.

Відповідно до проекту рішення, оприлюдненого на офіційному сайті Вараської міської ради, подачу тепла в дошкільних закладах, навчальних закладах та на об’єктах охорони здоров’я планують розпочати з 12 жовтня 2020 року, а у житлові будинки та об’єкти промислово-побутового призначення - з 19 жовтня 2020 року.

Нагадаємо, що нещодавно у Вараші працювала обласна комісія з визначення стану підготовки галузей господарського комплексу міста до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 року.

В роботі комісії також взяли участь члени міського штабу з підготовки господарського комплексу міста до роботи в ОЗП та представники комунальних підприємств міста: КМКП, «УК «Житлокомунсервіс»», «Благоустрій» та «Міські електричні мережі».

Загальний стан готовності об'єктів житлово-комунального господарства та соціально-культурного призначення Вараша до осінньо-зимового періоду комісія оцінила в 4.24 балів з 5 максимально можливих. Відтак, місто повністю готове до початку опалювального сезону.