Опалювальний сезон у Вараші розпочнеться з 12 жовтня

Опалювальний сезон у Вараші розпочнеться з 12 жовтня 2020 року. Відповідне рішення прийняли члени виконавчого комітету під час чергового засідання, яке відбулося 8 жовтня під головуванням міського голови Сергія Анощенка.

Першочергово забезпечувати теплом розпочнуть садочки, школи та медичні установи, а згодом поступово підключатимуть до мережі усі житлові будинки міста. Як зазначила в.о. директора КМКП Ніна Іванюк, платіжки за теплопостачання цього місяця у мешканців різних будинків можуть різнитися, адже нараховуватимуть оплату за цю комунальну послугу лише після того, як в будинок піде тепло.

«Одночасно всі будинки підключити неможливо, тож робитимемо це поступово, - зазначила Ніна Андріївна. – Тож якщо у якийсь будинок тепло піде з 12 жовтня, мешканці платитимуть за нього з 12 жовтня, а якщо, припустимо, у якийсь будинок з 15-го – то й нараховувати оплату цим мешканцям будемо лише з 15-го. Люди платитимуть по факту підключення».

Оскільки, згідно з прогнозом, в найближчі дні очікуються несприятливі погодні умови, члени виконкому одноголосно прийняли рішення розпочати у Вараші опалювальний сезон вже з 12 жовтня.