Виділили додаткові кошти на медицину

20 жовтня 2020 року, під головуванням міського голови Сергія Анощенка, відбулося  позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій міста Вараш.

Взявши до уваги ряд звернень від підприємців міста щодо надання дозволу на відновлення роботи закладів харчування, члени комісії прийняли рішення:

  • дозволити роботу закладам харчування з обмеженням роботи до 22 години (окрім проведення банкетів та весіль), з суворим дотриманням усіх необхідних проепідемічних заходів та обмежень);
  • дозволити роботу кінотеатру (з обмеженням 30% заповнюваності залу).

Як зазначила начальник управління освіти Олена Корень, з вівторка, 27 жовтня, загальоосвітні заклади Вараської громади відновлюють свою роботу після тижневих осінніх канікул. На тимчасовому карантині залишаться лише ті класи, де є учні, хворі на коронавірус (кількість таких учнів станом на сьогодні – 6).

Разом з тим, робота боулінгу та дитячих розважальних закладів наразі все ще залишається призупиненою.

Важливим питанням порядку денного також був розгляд звернення голови комісії з реорганізації ДЗ «СМСЧ №3» Тетяни Латишенко щодо необхідності виділення лікарні додаткових коштів з резервного фонду бюджету міста на придбання кисневих балонів, кисню та кисневої рампи (294 тисяч 632 гривень) та засобів індивідуального захисту і дезінфікуючих засобів (243 тисячі гривень).

Загалом на ці потреби вирішили направити 537 тисяч 632 гривень з резервного фонду міського бюджету.

Протокол засідання з питань ТЕБ та НС №42 від 20 жовтня 2020 року: