"Під крилом доброго янгола..."

"Під крилом доброго янгола..." – Вараський центр реабілітації відзначив Міжнародний день людей з інвалідністю   

Милосердя і доброта - два крила, на яких тримається людство. Це відчуття чужого болю, як свого. Без переживання милосердя вироджується в холодну благодійність, а без реальної допомоги переходить в порожню сентиментальність.

Центр реабілітації м. Вараш приймав гостей з нагоди відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю. Щирі слова, толерантність небайдужих мешканців нашого міста приємно вразили вихованців, батьків та працівників. Та ще й багато приємних смаколиків, подарунків для дітей та молоді з інвалідністю від гостей вразили своєю щедрістю.

Щиро дякуємо всім за тісну співпрацю та усунення бар'єрів на шляху до самореалізації осіб з інвалідністю - Олександру Мензулу, міському голові, колективу ВП РАЕС на чолі з генеральним директором Павлом Павлишиним, профспілковому комітету ВП РАЕС на чолі з головою Іваном Мельником, Сергію Гуцалу, голові ВР ГО "УкрЯТ" в Рівненській області, організації молоді ВП РАЕС та Євгенію Буракову, народному депутату України Віктору М'ялику, біговому клубу м. Вараш та Руслану Слободенюку, керуючій справами Вараського відділення ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК" Олені Шевчук, групі компаній "Алатир-Інвест", директору ТзОВ "Кузнецовський хлібзавод" Олегу Ординату, пастеру церкви ХВЄ "Благодать" Георгію Гейко, Ірині Жук, Юлії Крищук, батьківському колективу та його голові Вероніці Пилипчук.

Життя та щастя кожної дитини з інвалідністю є турботою всіх дорослих, нам приємно, що поруч з нами такі люди... Дякуємо Вам!

Фотоматеріали зі сторінки: https://www.facebook.com/rnppofficial