В міській раді нагородили волонтерів

Третя позачергова сесія Вараської міської ради восьмого скликання розпочалася з приємного заходу. Міський голова Олександр Мензул спільно із заступником Дмитром Стецюком відзначили найактивніших волонтерів міста.

За вагомий внесок у розвиток волонтерського руху та з нагоди міжнародного Дня волонтера грамоти виконавчого комітету Вараської міської ради та грошову винагороду отримали:

Бобрук Галина Олександрівна – громадська активістка, волонтерка, за активну допомогу бійцям на Сході України

Бойко Роман Іванович – громадський активіст, за успішну реалізацію проєкту «Серце в долонях»

Денега Юлія Сергіївна – громадсько-політична активістка, голова громадської організації «Всі разом!», за успішну реалізацію благодійного проєкту «Пакет добра»

Котельник Сергій Миколайович – громадський активіст, за участь в соціальних проєктах в місті Вараш та за пропагування здорового способу життя серед молоді

Кухарець  Олександр Володимирович – громадський активіст, за участь в соціальних проєктах в місті Вараш

Сьох Юрій Миколайович – підприємець, керівник проєкту «Вараський молодіжний центр» за успішну реалізацію освітнього проєкту «Відкривай Україну»

Шокун Олена Сергіївна – волонтерка.

«Мені дуже приємно, що наші мешканці активно займаються волонтерською діяльністю. Сердечно дякую  волонтерам за великодушність, хороші справи, ініціативність, патріотизм і милосердя. Ціную ваше завзяття, активність у житті громади», - наголосив у своєму виступі міський голова Олександр Мензул.