Призначено керівника Вараської лікарні

Вараська багатопрофільна лікарня офіційно має нового керівника. 21 грудня 2020 року міський голова Олександр Мензул підписав контракт з Тетяною Іванівною Латишенко та призначив її на посаду  директора комунального некомерційного підприємства Вараської міської ради «Вараська багатопрофільна лікарня». Контракт укладено строком на 5 років.

Тетяна Латишенко в серпні 2020 року  була призначена головою комісії з реорганізації ДЗ «СМСЧ №3 МОЗ України» та виконувала обов’язки керівника Вараської багатопрофільної лікарні. До цього займала посаду заступника начальника з медичної частини.

Свою місію, як директора лікувального закладу, новий керівник бачить в реалізації наявного потенціалу медичного закладу та виведення його на максимально конкурентоспроможний рівень.

Міський голова Олександр Мензул побажав сил та витримки Тетяні Іванівні і пообіцяв стабільну підтримку й співпрацю від міської влади.

Нагадаємо, що 15 грудня 2020 року відбулося засідання конкурсної комісії, на розгляд якої було подано документи від трьох претендентів на зайняття посади директора - Анатолія Зосимчука, Тетяни Латишенко та керівника ДЗ «СМСЧ №3 МОЗ України» Олександра Коцюбинського.

За результатами розгляду документів, заслуховування конкурсної пропозиції та співбесіди, члени комісії визнали переможцем конкурсу Тетяну Латишенко та прийняли рішення рекомендувати міському голові Олександру Мензулу укласти з переможцем конкурсу контракт.