Відбулося чергове засідання виконкому

21 грудня  2020 року, під головуванням міського голови Олександра Мензула, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Вараської міської ради, до порядку денного якого було включено 25 питань.

Найперше розглянули проєкт бюджету Вараської міської територіальної громади на 2021 рік. Начальник фінансового управління Валентина Тацюк озвучила основні фінансові показники. Загальний обсяг бюджетних призначень бюджету міської територіальної громади  на 2021 рік  по доходах  встановлено  у сумі  722 653,915 тис. грн, у тому числі: доходи загального фонду –   715 551,0 тис. грн; доходи спеціального фонду – 7 102,915 тис. грн.  Депутати прийматимуть бюджет Вараської громади на 2021 рік в середу на сесії міської ради.

Члени виконавчого комітету затвердили фінансовий план КМКП на 2021 рік. Також підтримали проєкт рішення про встановлення тарифів для ВП «Рівненська АЕС» ДП «НАЕК «Енергоатом» на теплову енергію та на послуги з централізованого водопостачання, централізованого водовідведення з 1 січня 2021 року.  

В зв’язку з призначенням нових заступників та керуючого справами, внесли зміни до складів ряду комісій виконавчого комітету Вараської міської ради: адміністративної комісії, громадської комісії з житлових питань, з питань розгляду звернень громадян, з питань захисту прав дитини, з питань забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

В зв’язку з адміністративною реформою та приєднанням нових сільських територій, затвердили  мережу закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти Вараської міської територіальної громади на 2020/2021 навчальний рік в новій редакції. Начальник управління освіти Олена Корень доповіла про організацію харчування учнів у 2021 році.

З резервного фонду провели перерозподіл коштів на суму 505 336 грн. для закупівлі кисню медичного та тест-смужок (STANDARD Q COVID-19 Ag).         

Внесли зміни до мережі міських автобусних маршрутів загального користування. Відтепер маршрутка №9 курсуватиме за напрямком: Благоустрій – Лабораторія – Лікарня – Автостанція - Парк – Берізка – Грибки (мкр-н Перемоги) – Джерело – мкр-н Перемоги,14 – мкр-н Перемоги,16 – мкр-н перемоги,33А – мкр-н Перемоги,46 – Дачі – Журавлина – вул.Рівненська – вул.Старорафалівська – Реабілітаційний центр – Собор - мкр-н Ювілейний,4 – Липки – ДЮСШ – Ліцей №4 – Міст – вул.Набережна – вул.Паркова – ДНЗ №7 – Благоустрій.