Вараш відвідав посол Словаччини

Сьогодні, 21 грудня, Вараш відвідав Марек Шафін - Надзвичайний і Повноважний Посол Словацької Республіки в Україні.

Мета візиту - надання благодійної допомоги та налагодження відносин у сфері соціально-економічного розвитку Вараської територіальної громади.

Серед гостей  іноземної делегації  Роберт Карасчак - Радник Посла Словацької Республіки в Україні з інвестиційної діяльності, В’ячеслав Стасюк  - голова благодійного Фонду «Рідне Полісся», Ігор Титаренко - віце-президент ГО «Смарт-місто та екосистема».

Спільно з Фондом «Рідне Полісся» Марек Шафін передав автомобіль швидкої допомоги класу В, обладнаний апаратом штучної вентиляції легенів, носилками з шасі, вакуумним матрацом з ременями і фіксатором голови, дефібрилятором.

Під час зустрічі з міським головою Олександром Мензулом іноземні гості обговорили перспективні напрямки налагодження співпраці у сфері благодійності, залучення інвестицій та розвитку місцевого бізнесу, пошуку міста-побратима для Вараша в Словаччині.

В рамках візиту представники делегації відвідали Вараський міський центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю імені З.А.Матвієнко.