Солодкі подарунки від благодійників

Одним із завдань служби у справах дітей є ведення обліку  дітей, які  перебувають  у  складних  життєвих обставинах. Станом на 17 грудня  2020 року  налічується 26 дітей такої категорії, серед яких:  9 – проживають у сім’ях, батьки яких ухиляються від виконання батьківських обов’язків, 12 -  зазнали психологічного насильства, 1 -  зазнала фізичного насильства,  1 дитина, яка прибула з районів проведення операції Об’єднаних сил; 2  - з Автономної Республіки Крим. 

У вересні 2020 року, відповідно до рішення виконавчого  комітету Вараської міської ради, одну малолітню дитину влаштовано на  навчання та цілодобове перебування до комунального закладу «Клеванська спеціальна  школа №1 І-ІІІ ступенів» Рівненської обласної ради на навчання та цілодобове перебування у зв’язку  із неспроможністю матері  в повній мірі виконувати батьківські обов’язки  та  за станом здоров’я її сина.  

З метою подолання причин, через які сім’я потрапила у складні життєві обставини, з вересня цього року та теперішнього часу даною  родиною опікується  Касюдик Ірина Володимирівна та інші прихожани Церкви Християн Віри Євангельської «Благодать» м.Вараш. Силами благодійників надавалась матеріальна та моральна допомоги одинокій матері та її синові.  

У переддень різдвяних свят релігійною громадою Церкви Християн Віри Євангельської «Благодать» м.Вараш  було підготовлено та вручено 276 подарунків із солодощами усім учням Комунального закладу «Клеванська спеціальна  школа №1 І-ІІІ ступенів» Рівненської обласної ради; 39 ящиків з подарунками отримали діти, які перебувають у школі цілодобово. Не залишились без уваги усі працівники закладу,  які отримали 137 подарунків з цукерками та Євангеліями. Діти та дорослі мали можливість переглянути театралізовану різдвяну виставу, яку підготували молоді актори Церкви.

Подарунки було підготовлено Касюдик Іриною, Милтановою Наталією, Матерян Оленою, Виговською Оленою, Купчишиною Богуславою, Мирончук Анастасією, Дембовською Іриною.

Велике спасибі релігійній громаді Церкви Християн Віри Євангельської «Благодать» міста Вараш та пастору Каленику Петру Володимировичу за постійну багаторічну турботу і підтримку, за чуйність і небайдуже ставлення  до підростаючого покоління.   

Приємно усвідомлювати, що наші діти не самотні у цьому світі, що поряд з ними є люди, які зігрівають їх теплом та ласкою. Щасливі хвилини назавжди залишаться  у дитячих серцях та будуть служити їм позитивним прикладом у майбутньому.