Новорічні подарунки

Феєрія новоріччя, святість різдвяного вечора – для кожного з нас один з найяскравіших, найтепліших спогадів дитинства. Осяяні чарівним світлом незабутніх дитячих вражень, вони й сьогодні підносять нас над плином повсякденності, повертаючи в чудовий світ, де панують незрівнянні аромати ялинки й мандаринів, таємничо шарудять обгортки від цукерок і солодко щемить у грудях від очікування сюрпризів.

Новий рік – час подарунків, сюрпризів, загальних веселощів, коли довкола панує добра магія і казка. Діти нетерпляче очікують на свято і зустрічають його з надзвичайним захопленням.

Саме тому, напередодні новорічних та різдвяних свят, 30 грудня 2020 року в приміщенні  служби у справах дітей виконавчого комітету Вараської міської ради  відбулося вручення 171 подарунка для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування.

Дітей вищевказаної категорії привітали та вручили  подарунки начальник служби у справах дітей виконавчого комітету Вараської міської рад Ільїна Анна Василівна, побажала гарного настрою та веселих свят. Діти з щасливими посмішками та яскравими емоціями приймали подарунки та привітання.

Вручення даних подарунків відбулося на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 29 січня 2020 року №143-р «Про передачу товарів, поміщених у режим відмови на користь держави, що зберігаються на складі Одеської митниці Державної митної служби», розпорядження голови Рівненської обласної державної адміністрації від 30 вересня 2020 року №614, розпорядження голови Рівненської обласної державної адміністрації від 23 грудня 2020 року №805 «Про забезпечення передачі товарно-матеріальних цінностей».