• Головна
  • Новини
  • Міський голова Олександр Мензул провів робочу зустріч з керівником ДСНС Рівненщини та генеральним директором ВП «Рівненська АЕС»

Міський голова Олександр Мензул провів робочу зустріч з керівником ДСНС Рівненщини та генеральним директором ВП «Рівненська АЕС»

04 лютого на базі 2-го державного пожежно-рятувального загону з охорони Рівненської АЕС відбулась робоча зустріч міського голови Олександра Мензула з начальником Головного управління ДСНС України у Рівненській області Сергієм Круком та генеральним директором ВП «Рівненська АЕС» Павлом Павлишиним.

В рамках зустрічі було обговорено питання підтримки та розвитку місцевої пожежно-рятувальної служби на території Вараської громади та перспективи подальшої спільної співпраці.

Зокрема, Сергій Крук пообіцяв передати Вараським рятувальникам спеціальну аварійно-рятувальну машину на базі шасі FORD RANGER.

Дана спецтехніка призначена для забезпечення дій рятувальників під час проведення першочергових аварійно-рятувальних робіт, ліквідації наслідків дорожньо-транспортних пригод, заходів щодо пошуку постраждалих та надання їм домедичної допомоги, організації зв’язку та оповіщення під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

Такі позашляховики укомплектовані  усім необхідним обладнанням, тому для рятувальників, які працюють на місці ДТП, дане авто дасть можливість оперативніше реагувати на надзвичайні події і їх ліквідовувати та професійно надавати постраждалим допомогу.

Підтримку й оновлення засобів та техніки нададуть також рятувальникам, що працюють в сільській місцевості.