• Головна
  • Новини
  • Лідери учнівського самоврядування зустрілися з міським головою Олександром Мензулом

Лідери учнівського самоврядування зустрілися з міським головою Олександром Мензулом

В рамках реалізації ІІІ етапу проєкту «Місто майбутнього» під гаслом «Молодь фундамент суспільства», авторами якого є Андрій ЧОС та Вероніка ТОЛСТОБРОВА, активісти центру «Відкриті долоньки» Вараського ліцею № 2 з 15 лютого по 18 березня проводяться тренінги «Пошук скарбів». Протягом проведення тренінгів учні 8-11 класів мають змогу попрацювати у команді досвідчених лідерів місцевого самоврядування, навчитися вільно висловлювати свої думки на публіці, проводити тренінгові заняття.

 

01 березня 2021 року лідери учнівського самоврядування Вараської міської територіальної громади (а це й представники сіл Мульчиці, Озерці, Більська Воля, Собіщиці, Сопачів та ін.) завітали до міської ради, а саме мали змогу поспілкуватися із міським головою Олександром МЕНЗУЛОМ. Спілкування відбулося у формі прес-інтерв’ю, яке провела Дар’я ГУГАЙЛО, прес секретарка міської ради старшокласників «Ватра» БДЮТ  за участю  учасників заходу.

Питань до міського голови Олександра МЕНЗУЛА було багато. Особливо цікавили відповіді на запитання щодо створення дозвіллєвих просторів для дітей та молоді, батьків та гостей по кожному населеному пункту Вараської міської територіальної громади. Своїм прикладом Олександр МЕНЗУЛ мотивував всіх учасників до роботи над собою: вивчення іноземних мов, робота над проєктами, здобуття освіти в різних сферах, особливо технічній, постійно працювати на благо людей та їх добробуту.

Другою частиною засідання лідерів було проведення навчального тренінгу з теми «Журналістика», який підготувала та провела Дар’я ГУГАЙЛО. Лідери учнівського самоврядування  результативно попрацювали у  групах за напрямами «Космос» (координаторка Вероніка ТОЛСТОБРОВА), «Політика» (координатор Богдан ХЛІБОВИЧ), «Кіно» (координатор Андрій ЧОС), «Вараська громада» (координаторка Анастасія ЯРОШИК). Мали змогу побувати у ролі режисера, оператора, ведучого, фотокореспондента.

Актив міської ради старшокласників «Ватра» БДЮТ  дякує міському голові  Олександру МЕНЗУЛУ за  підтримку, розуміння дітей та молоді Вараської міської територіальної громади  та усім учасникам даного заходу за  плідну роботу та пропозиції для подальшої співпраці.

Тренінги будуть продовжуватись до кінця березня. Якщо у вас є цікаві пропозиції для обговорення і практичних завдань – приєднуйтеся!