• Головна
  • Новини
  • На комісії розглянули зміни до бюджету Вараської громади

На комісії розглянули зміни до бюджету Вараської громади

29 березня своє засідання провела постійна депутатська комісія з питань бюджету, фінансів, економічного розвитку та інвестиційної політики (голова Юрій Кравець).

Депутати підтримали проєкт рішення про внесення змін до бюджету Вараської громади на 2021 рік, встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку та внесення змін до плану діяльності Вараської міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2021 рік.

Проєкт рішення Положення про єдиний податок, Програми розвитку земельних відносин Вараської громади на 2019-2021 роки відклали для уточнень та розглянуть пізніше. Не підтримали вступ до Всеукраїнської асоціації громад.

Окрім того, на комісії розглянули колективне звернення від депутатів щодо виготовлення проєктно-кошторисної документації будівництва спортивних майданчиків ліцеїв №2 та №4, службову записку щодо передачі на баланс виконавчого комітету серверу з блоком безперебійного живлення.

Онлайн-трансляція засідання: