• Головна
  • Новини
  • Заслухали звіти комунальних підприємств щодо виконання фінансових планів за 2020 рік

Заслухали звіти комунальних підприємств щодо виконання фінансових планів за 2020 рік

Сьогодні, 30 березня,  на засіданні виконавчого комітету Вараської міської ради розглянули 49 питань порядку денного.

Зокрема, заслухали звіт про роботу управління освіти за 2020 та звіти щодо виконання фінансових планів комунальних підприємств за 2020 рік – «Благоустрою», КМКП, «Управляючої  компанії «Житлокомунсервіс», «Бюро технічної інвентаризації», «Агентства нерухомості «Перспектива», «Міських електричних мереж», КНП «Вараський центр первинної медичної допомоги».

Підтримали проєкти рішень про організацію та проведення навчально-польових зборів з юнаками і практичних занять з основ медичних знань для дівчат 11 класів з курсу «Захист України», про стан військового обліку призовників і військовозобов’язаних у 2020 році та організацію функціонування системи військового обліку у Вараської міській територіальній громаді на 2021 рік, про проведення призову громадян на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань у 2021 році.

Затвердили в новій редакції мережу закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти Вараської міської територіальної громади Вараської міської ради на 2020/2021 навчальний рік.             

Встановили розмір допомоги на поховання деяких категорій осіб Вараської міської територіальної громади (за останнім місцем проживання) та утворили збірні пункти евакуації у Вараській міській територіальній громаді.

Окрім того, створено робочу групу з координації дій органів виконавчої влади щодо забезпечення податкових та інших надходжень, комісію по визначенню кандидатур на присвоєння почесного звання України «Мати-героїня» та комісію з питань евакуації Вараської міської територіальної громади.

Розглянули ряд житлових питань, зокрема, про прийняття на квартирний облік громадян, встановлення піклування над неповнолітньою дитиною-сиротою, про надання дозволу громадянам на вчинення правочину, затвердження висновку щодо доцільності позбавлення батьківських прав.

Онлайн-трансляція засідання: