Віталій Коваль з робочим візитом відвідав Вараш

Сьогодні, 31 березня, голова Рівненської ОДА Віталій Коваль відвідав Вараш та взяв участь в пленарному засіданні сесії Вараської міської ради.

 

Міський голова Олександр Мензул спільно з головою Вараської районної ради Ярославом Березюком, головою Вараської районної РДА Анатолієм Рижим провели робочу нараду з Віталієм Ковалем. На зустрічі також були присутні заступник голови РДА Юрій Козярець та заступники міського голови Михайло Волинець й Роман Хондока.

Обговорили етапи будівництва дороги в сторону Зарічного. Пріоритетною залишається ділянка між Рудкою й Більською Волею. Роботи тут мають розпочатися вже найближчим часом, як тільки в ОДА буде підписано контракт.

Олександр Мензул порушив питання й щодо завершення ремонтних робіт по вулиці Парковій, яка досі залишається проблемною для міста.

Загалом сторони домовилися про тісну співпрацю на рівні громада-район-область.

«Вараська громада для області – точно драйвер процесів і основа нашого економічного зростання. Тому що Вараська громада має надзвичайно великий потенціал і вже не один рік є рушійною силою Рівненської області. Але в нас є ще великий потенціал, який не використовується і його потрібно використати. В 2020 році Рівненщина посіла третє місце по рівню соціально-економічного розвитку в Україні. Це злагоджена робота усіх громад. Дуже важливо зараз на рівні територіальних громад зрозуміти пріоритети розвитку і включитись максимально по наповненню бюджетів. Давайте спільно з вами знайдемо резерв для синхронного - в одному напрямку - розвитку й в 2021 році», - звернувся до депутатського корпусу Віталій Коваль вже під час сесії.