Працювали депутати "регламентної" комісії

31 березня своє засідання провели депутати комісії з питань депутатської діяльності, законності та правопорядку (голова Олександр Дерев’янчук).

Розглянули 4 проєкти рішень.

Зокрема, підтримали погодження проєкту Меморандуму про співпрацю між Вараською міською радою та Посольством Словацької Республіки в Україні. Меморандум передбачає розвиток взаємного співробітництва через обмін інформацією та досвідом, інформаційну та методологічну підтримку громадських організацій в рамках їх участі у міжнародній співпраці між Вараською міською територіальною громадою та містами Словацької Республіки.

Проєктом рішення «Про найменування гаражних масивів в м.Вараш» пропонується гаражний масив в районі дороги Теплична в м.Вараш назвати «Гудок»,  в районі вулиці Гаражна в м.Вараш - гаражний масив «Учасники АТО», в районі промислово-комунальної зони -  «Лада», в районі дороги Станційна - гаражний масив «Полин-2».

Депутати підтримали й проєкт «Про внесення змін до рішення Вараської міської ради від 24.02.2021 № 110 «Про затвердження структури виконавчих органів Вараської міської ради, загальної чисельності працівників апарату управління».

Відеотрансляція засідання: