• Головна
  • Новини
  • Міський голова та робоча група вивчали матеріально-технічне забезпечення ліцеїв №1 та №2

Міський голова та робоча група вивчали матеріально-технічне забезпечення ліцеїв №1 та №2

У Вараші триває процес розробки стратегії освітньої галузі Вараської громади. Сьогодні робоча група представників депутатського корпусу міської ради, соціальних служб на чолі із міським головою Олександром Мензулом, заступником міського голови Дмитром Стецюком та начальником управління освіти Оленою Корень вивчала ситуацію із матеріально-технічним забезпеченням, станом приміщень у міських ліцеях №1 та №2.

"На черзі вивчення ситуації у школах сільських територій, у дитячих садочках. Для себе я зробив висновок, що ми повинні вирівнювати стан речей - адже, до прикладу, у 2 ліцеї забезпечення початкових і старших класів суттєво відрізняється, є над чим працювати. Цьогоріч плануємо відремонтувати спортивну залу в цій школі, осучаснити її", - сказав міський голова Олександр Мензул.

Нагадаємо, що перше засідання робочої групи з напрацювання стратегії розвитку освітньої галузі Вараської громади відбулося 18 березня 2021 року. Необхідність у систематизації та стратегічному баченні процесів в освітньому господарстві громади виникла після приєднання сільських територій і вивчення показників бюджету громади, левову частку якого і складає освітня галузь.