• Головна
  • Новини
  • 47 питань порядку денного розглянули на «земельній» комісії

47 питань порядку денного розглянули на «земельній» комісії

9 квітня своє засідання провела постійна комісія з питань земельних відносин, містобудування та екології під головуванням Віри Литвин.

Депутати комісії розглянули порядок денний з 47 питань. Серед них проєкти рішень про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки для викупу її у власність, про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі її у власність.

Комісія розглянула заяву громадянки Наталії Мармоль щодо земельного конфлікту та службовий лист старости Старої Рафалівки Ярослава Ємельянова щодо самовільного зайняття земельної ділянки.

Підтримали проєкт рішення про внесення змін до Програми розвитку земельних відносин Вараської міської територіальної громади на 2019-2021 роки.

Кілька проєктів рішень залишили на довивчення.

Онлайн-трансляція засідання: