Відбулося засідання виконкому

Питання закінчення опалювального сезону вирішували сьогодні, 15 квітня, на черговому засіданні виконавчого комітету Вараської міської ради. Всього до порядку денного було включено 18 питань.

Розглянувши пропозицію Кузнецовського міського комунального підприємства, члени виконкому підтримали рішення про завершення опалювального сезону у місті Вараш 26 квітня 2021 року, а в Заболотті – 14 травня.

Підтримали проєкт про організацію проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку в місті Вараш. КП «Управляюча компанія «Житлокомунсервіс» надіслала лист про відмову від договорів про надання послуги з управління багатоквартирним будинком у місті Вараш з 01.05.2021.

Таким чином, розпочався процес організації проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку у місті Вараш щодо будинків, в яких не створено об’єднання співвласників багатоквартирного будинку, співвласники яких не прийняли рішення про форму управління багатоквартирним будинком. До моменту визначення переможця/переможців конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку і укладення нових договорів послугу з управління багатоквартирним будинком продовжуватиме надавати комунальне підприємство «Управляюча компанія «Житлокомунсервіс» Вараської міської ради.

У зв’язку з кадровими змінами у виконавчому комітеті Вараської міської ради, до складу адміністративної комісії внесено зміни. 

Розглянули ряд житлових питань, питання про надання статусу дитини-сироти, затвердження висновку щодо доцільності позбавлення батьківських прав, про зміну статусу дитини, позбавленої батьківського піклування на статус дитини-сироти.