• Головна
  • Новини
  • Вараш подає заявку на участь у грантовому проєкті для залучення коштів на розвиток Вараської громади

Вараш подає заявку на участь у грантовому проєкті для залучення коштів на розвиток Вараської громади

22 квітня відбулася нарада за участю заступників міського голови, депутатів, представників громадських організацій, бізнесу та активістів громади.

 

Вараш візьме участь у телевізійному конкурсі «Наша громада», який стимулює та підтримує розвиток територіальних громад. Дієві згуртовані громади мають шанс виграти головний приз конкурсу – пів мільйона гривень на втілення важливої, актуальної місцевої ініціативи, яка сприятиме розвитку територіальної громади. Окрім того, 26 громад-фіналістів конкурсу отримають медійну підтримку на ICTV та СТБ.

 «Мета цього конкурсу - підтримати активні та дієві громади, розповісти на національному рівні про місцеві досягнення і зміни у селах та малих містах, показати успішні ініціативи та фінансово підтримати обрану громаду у реалізації проєкту. Тому нам важливо взяти в ньому участь», - зауважив заступник міськогог голови Дмитро Стецюк.

Учасниками конкурсу стануть дієві громади, які прагнуть розвивати на місцях освіту, медицину, комунальну сферу, підприємництво, культуру, туризм з населенням до 70 тисяч.

Під час наради присутні мали змогу обмінятись досвідом, ідеями та напрацюваннями в напрямку грантової діяльності.

Наступну зустріч заплановано на 27 квітня, 17.00 год. для спільного написання та подачі заявки в телевізійному конкурсі «Наша громада».