• Головна
  • Новини
  • Вараська громада стала партнером простору “Гончаренко центр”

Вараська громада стала партнером простору “Гончаренко центр”

Відучора у Вараші відкриті двері освітньо-культурного простору “Гончаренко центр-партнер Вараш”. Центр є третім подібним закладом на Рівненщині і четвертим освітнім простором у всеукраїнській мережі зі статусом “партнерський”.

В урочистому відкритті центру у вівторок 11 травня взяли участь міський голова Олександр Мензул, секретар міської ради Геннадій Дерев’янчук, заступники міського голови, депутати міської ради, керівники структурних підрозділів та ін. Виконавчий комітет Вараської міської ради виступив партнером у відкритті центру, надавши приміщення за адресою: мікрорайон Будівельників 2А, м.Вараш.

“Партнерство дозволило нам оптимізувати витрати нашої громади - ми надали приміщення, а засновники центру наповнили його різноманітним обладнанням. До слова, його зможуть використовувати для своїх потреб і Центр дозвілля, і громадські організації міста. У відкритому просторі відбуватимуться лекції, зустрічі. І дорослі, і діти зможуть безкоштовно вивчати англійську мову. Для керівництва громади дуже важливо, щоб жителі мали безкоштовний доступ до сучасної освіти, щоб вони мали знання з медіаграмотності, підприємництва, інших сфер”, - пояснює заступник міського голови Дмитро Стецюк.

Зауважимо, що Всеукраїнська мережа “Гончаренко центр education and culture” створена для надання необхідних знань людям будь-якого віку заради покращення їхнього майбутнього. Двері цих освітніх просторів відкриті для тих, хто прагне розвитку, хоче побудувати кар’єру, а також для тих, кому небайдужі історія та культура.

Фото “Гончаренко центр-партнер Вараш”