• Головна
  • Новини
  • Олександр Мензул: Ми приділяємо багато уваги стану доріг на території громади

Олександр Мензул: Ми приділяємо багато уваги стану доріг на території громади

Вараська громада тісно співпрацює з Рівненською обласною державною адміністрацією у питанні ремонту доріг на території громади. Про це повідомив у коментарі телеканалу "Енергоатом" міський голова Олександр Мензул.

"Ми приділяємо багато уваги стану доріг на території нашої громади. Частину доріг, до прикладу як у Мульчицях, ми робимо за кошти власного бюджету. Щодо інших доріг, то, зокрема, до Білого озера - триває процес відновлення покриття. Це ще не старт "великого будівництва" - її приводять до стану, щоб можливо було експлуатувати. У цьому питанні у нас є розуміння і співпраця з облдержадміністрацією, з організацією, котра експлуатує цю дорогу. Найближчим часом очікую завершення усіх проєктних робіт і початку основного етапу ремонту дороги - там має бути якісне покриття, яке відповідає сучасним нормам", - зауважив Олександр Мензул.

Нагадаємо, що 6 травня у селі Мульчиці працівники комунального підприємства "Благоустрій" розпочали роботи із облаштування дорожнього покриття у центральній частині населеного пункту. Також ремонтується дорожнє покриття дороги Вараш - Зарічне.