• Головна
  • Новини
  • "Регламентна" комісія підпримала проєкти рішень про внесення змін до двох програм

"Регламентна" комісія підпримала проєкти рішень про внесення змін до двох програм

У четвер 27 травня відбулося засідання Комісії з питань депутатської діяльності, законності та правопорядку.

Найпершим депутати розглянули проєкт рішення про міську програму "Безпечна громада" на 2019-2023 роки. До документу заплановано внести зміни - зважаючи на останні зовнішньополітичні події, доповнити програму заходами з профілактики правопорушень, протидії тероризму, а також охорони особливо важливих об'єктів та комунального майна громади.

Затим члени комісії заслухали інформацію про виконання програми економічного і соціального розвитку за 2020 рік, а також бюджету Вараської міської територіальної громади за I квартал 2021 року. Підтримали проєкт рішення стосовно положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти і проєкти рішень щодо проведення зазначеного конкурсу для п'яти закладів освіти Вараської громади.

Окрім цього депутати проголосували і за проєкт рішення, що передбачає зміни до програми розвитку цивільного захисту - для забезпечення моніторингу надзвичайних ситуацій природного, техногенного та соціально-політичного характеру та попередження інших загрозливих ситуацій є потреба у придбанні квадрокоптера.