• Головна
  • Новини
  • "Зіркова хвиля" підкорилася гуртківцям підліткових клубів Вараської громади

"Зіркова хвиля" підкорилася гуртківцям підліткових клубів Вараської громади

У Центрі дозвілля відділу культури та туризму виконавчого комітету Вараської міської ради нагородили учасників ІV міського онлайн фестивалю-конкурсу дитячої та юнацької творчості "Зіркова хвиля" 2021.

Цьогоріч у заході взяли участь 69 вихованців підліткових клубів ВМЦСС. У кожній номінації, яких було чотири, діти здобули призові місця.

У номінації вокальне мистецтво маленька вокалістка Софійка Полюхович посіла почесне І місце, ІІ місце у старшій категорії виборола Анастасія Тимець, а талановита та щира Катерина Крук підкорила усіх своїм майстерним виконанням та отримала Диплом глядацьких симпатій. Підготувала учасників керівник сольного гуртка підліткового клубу "Обрій" Світлана Сімашко.

Не залишилися без уваги найрухливіші та найдрайвовіші танцівниці хореографічного гуртка "Flesh Dance" у номінації "народна хореографія" вони здобули ІІ місце, а в номінації "сучасна хореографія" вибороли ІІІ місце. Керівник хореографічного гуртка підліткового клубу "Обрій" Іванна Муравинець.

Вихованці, які відвідують гуртки декоративно-прикладних напрямків, також добре намайстрували та накреативили. У номінації "декоративно-прикладне мистецтво" ІІ місце завоювала вихованка гуртка моделювання та дизайну Вікторія Базан, ІІІ місце дісталося Поліні Гавриловій. Керівник гуртка підліткового клубу "Жар-птиця" Наталія Радчук. Юний художник підліткового клубу "Бригантина" Ілля Ярута у жанрі 2малювання" зайняв ІІ місце. Керівник гуртка Галина Деркач.

У номінації "оригінальне мистецтво" (художнє читання) вихованці літературного гуртка підліткового клубу "Обрій" як завжди порадували мистецтвом слова та здобули призові місця. Чарівна Софійка Богдан отримала І місце, ІІ місце дісталося класному дуету - Богдану Петровцю та Таїсії Калісінській.

Найвищу перемогу ГРАН-ПРІ у ІV міському онлайн фестивалі-конкурсі дитячої та юнацької творчості "Зіркова хвиля" 2021, у номінації "оригінальне мистецтво" виборола вихованка літературного гуртка Аполлінарія Пашко за майстерну декламацію творів. Керівник гуртка Тетяна Тарасюк.

Учасників фестивалю було відзначено сувенірами та дипломами. Вітаємо керівників гуртків та вихованців Центру дозвілля з перемогою!