• Головна
  • Новини
  • Перегони та "Холі"-фест - у Вараській громаді відсвяткували День молоді та День Конституції України

Перегони та "Холі"-фест - у Вараській громаді відсвяткували День молоді та День Конституції України

Упродовж святкових днів жителі Вараської громади взяли участь у декількох заходах, організованих органами місцевого самоврядування.

Понад 70 дітей змагалися з бігу та велоперегонах. Змагання відбулися у двох категоріях: діти (7-10 років) та юніори (11-14 років). Усі учасники були у захисних шоломах та поділені на невеликі групи.

Організаторами "Перегонів на ґрунтах" є Департамент культури, туризму, молоді та спорту виконавчого комітету Вараської міської ради та громадська організація "Amber Tri Sport". Переможців привітали та нагородили грамотами, медалями та подарунками від спонсорів заступник міського голови Дмитро Стецюк та заступник директора Департаменту культури, туризму, молоді та спорту Наталія Петрович.

Призові місця у велоперегонах у категорії діти (7-10 років) здобули: Михайло Ширяєв – ІІІ місце; Назарій Присяжнюк – ІІ місце; Дмитро Ширяєв– І місце. У категорії юніори (11-14 років): Тихон Казмірчук – ІІІ місце; Даниїл Марковець – ІІ місце; Тарас Демидюк – І місце.

Переможці забігу на дистанцію у категорії діти: Ілля Марковець – ІІІ місце; Ілля Савчук – ІІ місце; Андрій Цюра – І місце. У категорії юніори: Андрій Романік – ІІІ місце; Ярослав Поминчук – ІІ місце; Максим Гугайло – І місце.

Одразу по завершенню перегонів усі охочі мали можливість переміститися до Парку культури та відпочинку на яскравий фестиваль "Холі". Святковий настрій присутнім дарували підлітковий клуб "Обрій", гурток сучасної хореографії "Флеш Денс", студія танцю "Грааль", дитячий вокальний ансамбль Будинку культури с.Заболоття.

Під час фестивалю жителі Вараської громади мали змогу брати участь у різних конкурсах, зіграти у шашки та шахи, дартс, настільний теніс. Незабутні емоції отримали всі учасники веселого флешмобу "Кольоровий вибух".

На завершення позитивного та насиченого дня на всіх очікувала святково-розважальна програма до Дня молоді та Конституції України.