• Головна
  • Новини
  • У Заболоттівській гімназії Вараської громади розпочато заміну вікон

У Заболоттівській гімназії Вараської громади розпочато заміну вікон

Заступники міського голови Дмитро Стецюк, Ігор Воскобойник та секретар Вараської міської ради Геннадій Дерев'янчук сьогодні проінспектували заміну вікон у гімназії с.Заболоття. На ці роботи Вараська громада одержала державну субвенцію у розмірі 1 млн 18 тис.грн. За ці кошти буде замінено 70 вікон і декілька дверей.

Також посадовці ознайомилися зі станом обладнання у їдальні школи та оглянули нещодавно встановлений майданчик для занять воркаутом.

"Кошти з програми соціально-економічного розвитку ми одержали завдяки народному депутату України Віктору М'ялику, за його сприяння ці гроші були виділені. Заміна усіх вікон і декількох дверей це перший етап. У планах у нас зробити фасад цієї школи. За кошти місцевого бюджету уже встановлено майданчик для занять воркаутом. Такі майданчики також встановлені у селах Собіщиці, Стара Рафалівка. Окрім цього, незабаром, за кошти державної субвенції - 300 тис.грн - буде придбано комп'ютерний клас для ліцею с.Більська Воля", - зауважує заступник міського голови Дмитро Стецюк.