• Головна
  • Новини
  • "Соціальна" комісія підтримала виділення додаткових коштів для програми "Здоров'я"

"Соціальна" комісія підтримала виділення додаткових коштів для програми "Здоров'я"

Відбулося засідання Комісії з питань соціального захисту та охорони здоров’я Вараської міської ради.

Під засідання члени комісії розглянули низку питань. Депутатами було вирішено підтримати зміни до проєкту рішень щодо внесення змін до Програми соціальної допомоги та підтримки мешканців Вараської міської територіальної громади на 2021-2023 роки (№545 від 22.06.2021р.), а також щодо виділення додаткових коштів з бюджету громади на фінансування програми "Здоров’я" на 2021 рік (Програма "Орфанні захворювання") для лікування хворих, які отримують гемодіаліз, та виділення додаткових коштів для забезпечення осіб з інвалідністю технічними та іншими засобами медичного призначення.

Також 7 липня депутатами було підтримано лист Вараської багатопрофільної лікарні щодо перепланування коштів на закупівлю медичних препаратів для онкохворих пацієнтів та стосовно виділення коштів для розробки проєктно-кошторисної документації для ремонту амбулаторій у с. Мульчиці та с. Сопачів.

На доопрацювання було повернуто проєкт рішення від 16.06.2021р. №542 "Про внесення змін до рішення Вараської міської ради від 24.02.2021 року №120 "Про внесення змін до рішення Вараської міської ради від 05 грудня 2018 року №1304 "Про затвердження структури та чисельності працівників територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Вараш", оскільки у членів комісії виникла низка запитань щодо доцільності збільшення штату соціальних працівників і реальних потреб жителів громади певних категорій.