• Головна
  • Новини
  • Вараський міський центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю домовився про співпрацю з рівненським університетом

Вараський міський центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю домовився про співпрацю з рівненським університетом

Вараський міський центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю імені З.А. Матвієнко сьогодні відвідали директор, доктор медичних наук, професор навчально-наукового Інституту охорони здоров’я при Рівненському національному університеті водного господарства та природокористування Ігор Григус, професор, доктор наук з фізичного виховання і спорту за спеціальністю "Фізична реабілітація", завідувач кафедри фізичної терапії "Ерготерапія" Наталія Нестерчук та директор Департаменту соціального захисту та гідності виконавчого комітету Вараської міської ради Світлани Осадчук.

Головною метою зустрічі 13 липня був обмін досвідом щодо реабілітації та налагодження партнерських стосунків. Гості ознайомилися з діяльністю закладу та спектром його послуг. Під час конструктивної розмови учасники зустрічі намітили шляхи співпраці, щодо навчання працівників Центру у напрямку "фізична реабілітація" і "ерготерапія" та використання його матеріальної бази для проходження практики студентами згаданого університету.

"Така зустріч є досить важливою для нас, адже це шлях до розвитку, підвищення якості реабілітаційних послуг, це – стабільність і наш завтрашній день", – зазначила директор Департаменту соціального захисту та гідності Світлана Осадчук.