• Головна
  • Новини
  • Кандидати на посаду керівників вараських ліцеїв №3 та №4 воліють розвивати природничий напрямок

Кандидати на посаду керівників вараських ліцеїв №3 та №4 воліють розвивати природничий напрямок

У Вараській громаді триває конкурс на заміщення вакантних посад керівників декількох закладів освіти. 13 липня відбулися дві зустрічі кандидатів на посаду керівників вараських ліцеїв №3 та №4 із колективами.

Представник Вараського ліцею №3 Наталія Валюшко, яка і до цього працювала директором Вараської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 розповіла, що у травні ліцей зробив важливий крок для шкільного життя – підписано документ про внутрішню систему забезпечення якості освіти. За час відпустки колектив має опрацювати документ і з початком навчального року його виконувати.

"Наш ліцей входить до числа 40 найкращих закладів області із ЗНО, беремо активну участь у міжнародних проєктах, перемогли у другому етапі всеукраїнських олімпіад, цьогоріч написано безліч наукових робіт із учнями. Ми ще працюємо над стратегією розвитку нашого закладу та у майбутньому плануємо свою діяльність розвивати саме у природничому профілі, адже саме у цьому напрямку найбільше здобутків ліцею", – підкреслила Наталія Валюшко.

IMG 4950

Наталія Валюшко (ліворуч) та начальник управління освіти Олена Корень

Також кандидат розповіла, що завдяки роботі в згуртованому та дружньому вчительському колективі вони здійснюють волонтерську діяльність та благодійні акції як для військовослужбовців, так і для літніх людей.

Кандидат на посаду керівника закладу Вараського ліцею №4 Євгенія Сахнюк, яка і до цього працювала на відповідній посаді, подякувала адміністрації школи та батьківському комітету за підтримку. Вона зауважила, що у цьому колективі працює понад 30 років.

IMG 4958

Євгенія Сахнюк

"Нещодавно ми звітували про роботу колективу за 2020-2021 роки, у ньому проаналізовано сильні та слабкі сторони закладу, наші досягнення і напрямки, які треба розвивати. Проаналізувавши кадровий склад, матеріально-технічну базу, ми хочемо зосередити увагу на математичному та природничому напрямку розвитку нашого ліцею", – сказала присутнім Євгенія Сахнюк.

Нагадаємо, що конкурсна комісія з призначення на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти допустила до участі у конкурсі шістьох кандидатів. Цього тижня розпочалися зустрічі кандидатів із з колективами, батьківськими комітетами та учнівського самоврядування. 12 липня така зустріч відбулася у Вараському ліцеї №2.