У Вараші відсвяткували День підприємця

Святковий концерт із нагоди Дня підприємця відбувся 5 вересня у Центрі дозвілля Департаменту культури, туризму, молоді та спорту виконавчого комітету за участю міського голови Олександра Мензула, запрошених представників підприємницької ланки.

Із вітальним словом до підприємців та словами вдячності за плідну працю звернувся міський голова Олександр Мензул. Також заступник директора КНП "Вараський центр первинної медичної допомоги" Павло Пан приєднався до привітань та нагадав усім присутнім про загрози, що виникли перед сучасним бізнесом, а саме пандемія коронавірусної хвороби (COVID-19), спричинена SARS-CoV-2 та необхідністю вакцинування.

"Користуючись нагодою, хочу звернутися до вас із дуже серйозним проханням. У нас зараз епідемія коронавірусу, всі ви розумієте, що близько осінь-зима, відповідно буде збільшуватися захворюваність і я, і ви, думаю також, хочемо, щоб усі наші магазини, заклади (кафе/ресторани) працювали у такому режимі, як вони працювали влітку. Є один дуже простий вихід – це вакцинація. Закликаю вас усіх особисто вакцинуватися. Ви всі також є керівниками своїх підприємств – тому прошу проговорити це питання зі своїми підлеглими, своїми працівниками, поясніть їм необхідність. Чим більше буде вакцинованих, тим менше буде хворих і тим більша ймовірність, що всі заклади будуть працювати у нормальних режимах, без локдауну, ми всі цього прагнемо", – наголосив Павло Пан.

Для підприємців музичні та танцювальні номери підготували окремі солісти та виконавці центру дозвілля, народний аматорський ансамбль бандуристок "Берегиня", театр-студія танцю "Грааль" та вихованці гуртка хореографії "Flash Dance" підліткового клубу "Обрій" Вараського міського центру соціальних служб.