• Головна
  • Новини
  • Олександр Мензул нагородив жителів міста Вараш грамотами виконавчого комітету

Олександр Мензул нагородив жителів міста Вараш грамотами виконавчого комітету

Із нагоди відзначення Дня міста Вараш міський голова Олександр Мензул нагородив грамотами виконавчого комітету Вараської міської ради працівників комунальних підприємств, представників сфери медицини, освіти, активних жителів міста тощо.

"Наше місто молоде, одне з наймолодших міст в Україні, воно посідає значне місце у розвитку держави і впливає на процеси, які відбуваються у країні, у Рівненській області. У нас потужний потенціал – науковий, технічний, фінансовий – і все це завдяки вам, людям, які працюють у місті. На Рівненській АЕС працюють ті, хто останніх 30 років розвивають і станцію, і наше місто, і Україну. Усі, хто творив і творить Вараш, є певною частиною розвитку держави. Вітаю всіх із Днем міста!", – зазначив Олександр Мензул.

IMG 8977

Грамотами виконавчого комітету нагородили працівників КП "Вараштепловодоканал", КП "Управляюча компанія "Житлокомунсервіс", КП "Благоустрій", лікарів комунального некомерційного підприємства Вараської міської ради "Вараська багатопрофільна лікарня", вчителів та вихователів Вараської громади за активну громадську позицію, сумлінну працю, високий професіоналізм, ініціативність та добросовісне виконання посадових обов’язків.

За розуміння проблем дитинства, постійну турботу і підтримку усиновлених дітей, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, чуйність і небайдуже ставлення до підростаючого покоління нагородили опікуна дитини-сироти, працівників Управління інформації та зв’язків з громадськістю ВП "Рівненська АЕС", Служби у справах дітей виконавчого комітету Вараської міської ради, Вараського відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Вараському районі Рівненської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції та директора Будинку дитячої та юнацької творчості.

IMG 8978

Також відмітили учасників народного аматорського хору "Передзвін", ансамблю "Заграва", народний аматорський хоровий колектив імені Федора Гощука та керівника гуртка англійської мови центру дозвілля Департаменту культури, туризму, молоді та спорту виконавчого комітету Вараської міської ради.