• Головна
  • Новини
  • Олександр Мензул нагородив рятувальників та лісників Вараської громади і району

Олександр Мензул нагородив рятувальників та лісників Вараської громади і району

Щорічно, 17 вересня, в Україні відзначають День рятівника. Ця дата обрана не випадково, адже у цей день православні християни вшановують ікону Божої Матері "Неопалима Купина", яке є сакральним оберегом усіх вогнеборців-рятівників.

Міський голова Олександр Мензул, заступник генерального директора ВП "Рівненська АЕС" Ігор Вітковський, голова профспілки ВП "Рівненська АЕС" Іван Мельник, благочинний Вараського району, настоятель Свято-Покровського храму отець Віталій та керівник ДПРЗ-2 ГУ ДСНС України у Рівненській області Анатолій Патейчук привітали рятувальників із професійним святом.

Усі присутні виступили зі словами вдячності за нелегку працю, привітаннями та побажаннями від щирого серця. Також нагородили грамотами.

Окремих працівників ДПРЗ-2 ГУ ДСНС України у Рівненській області нагороджено грошовими винагородами за особисту виконавчу дисципліну, сумлінне ставлення до виконання функціональних обов’язків при ліквідації пожежі в м.Вараш у багатоповерхівці у мікрорайоні Будівельників. У своєму виступі Олександр Мензул зауважив, що професія рятувальника-вогнеборця є однією із найблагородніших у наш час.

"Це одна із найблагородніших професій на Землі, ви рятуєте людей незалежно від віросповідання, політичних міркувань тощо. Ви рятуєте і їхнє майно, і їхнє здоров’я, тому люди вашої галузі – це люди, сильні фізично і сильні духом, оскільки не кожен зможе зайти у палаючу будівлю. Я бажаю вам, насамперед, мужності, здоров’я, щоб ваші сім’ї вас підтримували. Також бажаю вам поменше викликів на гасіння пожеж", – сказав Олександр Мензул.

Також напередодні Дня працівників лісу, що відзначається третьої неділі вересня, міський голова завітав до ДП "Рафалівське лісове господарство" аби привітати лісників Вараського району з їхнім професійним святом.

"Бажаю вам безпеки у лісах, оскільки ваша робота у цьому напрямку дуже важлива. Не всі її розуміють, особливо містяни. Я все знаю, бачу, що ваша праця це реальне майбутнє держави. Це не проста робота, вона складна. Тому будьте здорові!, – сказав Олександр Мензул.

За сумлінну, плідну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток лісового господарства та з нагоди Дня працівника лісу міський голова вручив лісничим грамоти та грошові винагороди.