• Головна
  • Новини
  • У Вараській громаді вітали вчителів з професійним святом

У Вараській громаді вітали вчителів з професійним святом

Традиційно у першу неділю жовтня відзначають День працівника освіти. Напередодні професійного свята у п’ятницю, 1 жовтня, привітали освітян Вараської громади.
Урочисті заходи та святковий концерт відбувалися у Палаці культури ВП «Рівненська АЕС».

Працівники освіти приймали вітання від в.о. міського голови Михайла Волинця, заступника міського голови Дмитра Стецюка, начальника Управління освіти Олени Корень, генерального директора ВП «Рівненська АЕС» Павла Павлишина.
«Дуже символічно, що сьогодні вперше святкуємо громадою це свято. Більше того, не лише закладами освіти громади, а і з нашим професійно-технічним училищем, а це вдвічі символічно. Хотілося б вам всім побажати здоров’я, щастя, поваги. Шановні наші педагоги, пам’ятайте, що ми - батьки - віддали вам найдорожче, що в нас є, тому працюйте з нашими дітьми, виховуйте, навчайте і пам’ятайте всіх кого ви навчите будуть розбудовувати наше місто, нашу громаду» - зазначив в.о. міського голови Михайло Волинець.

IMG 0581

Михайло Волинець

Заступник міського голови Дмитро Стецюк також привітав освітян з професійним святом та подякував за працю, яку вони виконують щоденно.

IMG 0693

Дмитро Стецюк

У свою чергу начальник Управління освіти Олена Корень побажала добра, мудрості, наснаги, розуміння в колективах та досягати ще більше висот.
«Вітаю усіх з професійним святом. В освіті працюють саме ті люди, які вміють дарувати добро, які вміють віддавати свої знання, свої вміння, для того, щоб наше майбутнє було краще, щоб процвітала наша країна і для того щоб досягали ще вищих висот у нашій державі. Ви всі робите багато для того, щоб майбутнє покоління було гідне своїх пращурів, всіх тих, хто прославляв нашу державу. Разом ми можемо все, адже в єдності наша сила» - сказала начальник управління.