• Головна
  • Новини
  • Олександр Мензул взяв участь у форумі "Україна 30. Безпечна громада"

Олександр Мензул взяв участь у форумі "Україна 30. Безпечна громада"

Міський голова м.Вараш Олександр Мензул сьогодні взяв участь у всеукраїнському форумі "Україна 30. Безпечна громада". До учасників заходу звернулися президент України Володимир Зеленський, прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов, міністр внутрішніх справ Денис Монастирський та ін.

Під час роботи форуму відбулося обговорення питаннь розвитку безпечного середовища, розвитку безпечної інфраструктури, цифрових сервісів для громадян, проєкту "Поліцейський офіцер громади".

1636038428

Начальник ГУ НП у Рівненській області Олексій Камишанський (ліворуч) і міський голова м.Вараш Олександр Мензул

Нагадаємо, що Вараська громада очікує рішення конкурсної комісії Державного фонду регіонального розвитку щодо проєкту зі створення Центру безпеки громадян із будівництвом системи відеоспостереження громади. Зокрема, застосування системи відеоспостереження, системи оповіщення та обробки даних, що надходитимуть з ІР-відеокамер, забезпечить оперативне та комплексне реагування на протиправні дії та надзвичайні ситуації. Докладний опис проєкту.

1636038

Делегація Рівненщини на форумі. В учасників заходу наявні сертифікати про повну вакцинацію або діючі ПЛР-тести

Також у громаді реалізовується проєкт "Поліцейський офіцер громади" – у серпні цього року у селах Сопачів та Більська Воля відкрито перші офіси. Уже за місяць з'явилися перші результати роботи поліцейських.