• Головна
  • Новини
  • У Вараші обговорювали варіанти розміщення головної ялинки громади [ВІДЕО]

У Вараші обговорювали варіанти розміщення головної ялинки громади [ВІДЕО]

Концепцію святкування у Вараській громаді новорічно-різдвяних свят презентували представникам громадськості, бізнесу та жителів громади.

За словами Дмитра Стецюка, Департамент культури, туризму, молоді та спорту підготував для мешканців і гостей громади різноманітні цікаві активності, які відбуватимуться упродовж місяця, починаючи із 19 грудня.

2848

Цьогоріч ялинка у Вараші буде сучасною: планується встановити штучну 10-метрову ялинку й прикрасити її 3D-гірляндами. Заплановано причепурити світлодіодними гірляндами і дерева довкола. Також у планах розмістити локації та фотозони для дітей і дорослих. Окрім цього працюватиме новорічно-різдвяний ярмарок, де підприємці громади та інших міст України зможуть запропонувати різноманітну продукцію.

Під час обговорення концепції деякі мешканці запропонували встановити ялинку навпроти приміщення Вараської міської ради, оскільки вважають, що площа біля міської ради виглядатиме "доволі бідно" на фоні усіх новорічних локацій. Водночас, представники влади запевнили, що цю локацію не залишать без уваги.

2847

Опісля презентації відбулося обговорення щодо проведення заходів, організації торгівлі та місця встановлення головної ялинки Вараської громади. Відмітимо, що стосовно останнього продовжуються консультації та вивчення думок, побажань мешканців громади.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!