• Головна
  • Новини
  • Представлено оновлений проєкт багатофункціонального спортивного комплексу для Вараської громади

Представлено оновлений проєкт багатофункціонального спортивного комплексу для Вараської громади

Відбулася зустріч, на якій спортсменам, представникам виконавчої влади громади, депутатам представлено оновлений проєкт багатофункціонального спортивного комплексу у м.Вараш.

У червні цього року міський голова Олександр Мензул, заступники міського голови, керівники структурних підрозділів та депутати міської ради розглядали варіанти земельних ділянок для розміщення спортивної споруди та ознайомлювалися із проєктом спорткомплексу. Влітку до представленого проєкту, розробленого ще у 2005 році, було внесено ряд пропозицій щодо збільшення параметрів та функціонального призначення.

3018

2 грудня автор проєкту, головний архітектор фірми "Аркада" Микола Шолудько представив вдосконалений проєкт спорткомплексу, що враховує побажання спортсменів, представників структурних підрозділів виконавчої влади, депутатського корпусу.

3019

За словами Шолудька, новий спортивний комплекс прикрасить паркову зону Вараша, де його заплановано розмістити.

"Ми опрацювали усі надані влітку пропозиції та вимоги і представили новий проєкт майбутнього спортивного комплексу. Попередній проєкт був однозальним комплексом з універсальним залом, невеликою кількістю глядачів. Нинішній варіант – це вже комплекс із трьома залами, з великим універсальним залом, у якому можна організовувати усі види спортивних змагань, навіть можливі культурні заходи. Окрім того, заплановано два допоміжних зали: загальної фізичної підготовки та для борців. У цокольному поверсі передбачається тир. Тобто – це буде багатофункціональний спортивний комплекс для громади, який враховуватиме потреби різних видів спорту та проведення змагань. У комплексі ми передбачили 700 глядацьких місць", – розповідає Микола Шолудько.

3005

Депутат Вараської міської ради Артем Стецюк (фракція "За майбутнє") переконаний, що нова версія спортивного комплексу у місті Вараш доволі сучасна та актуальна для Вараської громади.

"У порівнянні з попереднім проєктом, сьогодні ми побачили більш осучаснений варіант. Враховано пропозиції спортсменів. Представлений проєкт спортивного комплексу сподобався – якщо у ньому буде хороший керівник, то можна навіть заробляти гроші. До слова, попит на такий спортивний комплекс у громаді є", – зауважує Артем Стецюк.

Читайте також:

Розпочато роботу із будівництва спортивного комплексу

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!