Бізнес-кава з міським головою

Міський голова м.Вараш Олександр Мензул, заступник міського голови Дмитро Стецюк, секретар Вараської міської ради Геннадій Дерев’янчук і представники структурних підрозділів виконавчого комітету Вараської міської ради у дружній атмосфері зустрілися із підприємцями громади. Зустріч "Кава з міським головою" відбулася у форматі "відкритий мікрофон".

Олександр Мензул та представники бізнесу - Олег Сніжко, Антон Маєвський, Анатолій Бортник, Ніна Пікусь, Віра Литвин, Дмитро Сергійчук, Анатолій Ярута, Юрій Ткачук, Олена Костюк, Наталія Луцюк та Максим Дядюра обговорювали питання розвитку потенціалу громади.

За словами міського голови, подібні неформальні зустрічі є хорошою рушійною силою для позитивних зрушень у громаді.

"Мені дуже приємно, що у нашій громаді багато бізнесменів, котрих цікавить і розвиток нашої громади. Я переконаний, що лише спільними зусиллями ми досягнемо позитивних результатів. Саме тому ми запросили підприємців долучитися до організації новорічно-різдвяних святкувань для жителів нашої громади. Саме тому ми представили наше бачення щодо розробки Комплексного просторового плану розвитку, без якого жодна громада в Україні не зможе думати про свій розвиток. І в цьому питанні ми одні з перших у нашій країні. Ми залучали підприємців і до роботи експертних груп, які розробляли стратегію розвитку громади на найближчі п'ять років. У нашій громаді має бути синергія влади та бізнесу. Ми маємо підтримувати наших підприємців, щоб вони розвивалися самі й розвивали нашу громаду", - зауважив міський голова Олександр Мензул.

IMG 3389

До організації зустрічі долучився новостворений комунальний заклад "Вараський молодіжний центр".

"Як тільки з’явився запит від місцевого бізнесу, що вони хочуть зустрітися із владою, ми одразу і відреагували на нього. Зустріч була проведена з метою почути один одного, оскільки до цього часу ми завжди запрошували наших місцевих підприємців до спільного проведення заходів, святкових та ювілейних днів, ярмарків. На мою думку, це дуже правильний вектор, адже ми розуміємо, що саме вони мають бути основою нашої економіки і ми маємо розвивати, заохочувати до підприємницької діяльності, адже це створення робочих місць, що є найголовнішим, і залучення інвестицій у громаду. Це може бути хорошою практикою, коли ми щокварталу будемо проводити такі зустрічі", - переконаний Дмитро Стецюк.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!